Lammekjøt

  • Sysekorv

    Sysekorv

    Røykt, rå tradisjonspølse. Laga av sau med svinespekk og så røykt. Kraftig i smaken. God attåt komle eller med heimelaga...

    Les meir

  • Lammekjøt

    Lammekjøt

    Me foredlar våre eigne lam i tillegg til litt meir . 140 lam i året. Desse er salta og røykte...

    Les meir

  • Fenalår

    Fenalår

    Salta, røykt og turka. Heng dei på turkeloftet til litt utpå vinteren. God sommarmat attåt eggerøre, potetsalat eller som spekemat...

    Les meir

  • Pinnekjøt

    Pinnekjøt

    Dette er salta, røykt og turka, før det vert kutta i «pinnar». Jolemiddagen for mange med kålrotstappe og poteter....

    Les meir

  • Røykjekjøt

    Røykjekjøt

    Salta og røykt. Dette lagar me av bog og nakke. Det tradisjoneller kjøtet til komle(raspeball). Mange brukar det og åttåt...

    Les meir

  • Lammelår

    Lammelår

    Lammelår kan du få heile til å ha i oven eller i skiver til å ha på grillen. Du kan...

    Les meir

  • Rullepølse

    Rullepølse

    Tradisjonspålegg til jol, men er og god resten av året. Me sel den både rå med oppskrift, slik at du...

    Les meir