-
Sider frå Hardanger
På Syse gard lagar me to ulike typar sider. Ein tørr me kallar Kjedlar, og ein halvtørr som vert kalla...
-
Fersk frukt
Fersk frukt pleier me ha tilgjengeleg frå omtrent 1.august og til jol. Rundt 1.august kjem morellene, dei første plommene kjem...
-
Råsaft av eple
Råsaft er eplemost som ikkje er blitt pasteurisert. Denne safta er utgangspunktet for både den pasteuriserte eplemosten og sideren me...
-
Plommesyltetøy
Str: 290 ml, 535ml (ulike sortar etter sesong) Plommesyltetøy lagar me av alle dei ulike plommesortane våre. Steinen i plommene...
-
Dessertplommer
Str: 535 ml, 1062 ml, 1700 ml. Det ligg mykje nostalgi i denne. Me hermetiserer ulike sortar plomme; Opal, Mallard,...
-
Dessertpærer
Str: 535 ml Brukar ulike sortar på desse – Klara Frijs, Philip eller Moltke. Handreinska og handskårne pærer. Tradisjonsdessert med...