Om du vil oppleve matservering på Syse gard har du to alternativ:
Alternativ 1:
Me har enkel matservering frå 13.juni – 13.august mandag til laurdag frå 11:00-16:00. Spekefjøl kan tingast på forhånd ilag med siderfjøl her.
Salt:
Spekemat og syltetøy frå eigen gard, norsk ost og lokalt brød kr 250,-
Allergen: Gluten, mjølk (laktose), valnøtter
Spekesmak: Fenalår, kald potet, flatbrød og rømme kr 125,-
Allergen: Gluten, mjølk (laktose)
Søtt:
Dessertplomme frå eigen gard med is og hakka valnøtter kr 90,-
Allergen: Egg, mjølk (laktose), valnøtter
Besto si eplekake med is og eplesyltetøy kr 95,-
Allergen: Gluten, egg, mjølk (laktose), valnøtter
Alm is, porsjonsbeger, sjå utval i gardsutsalet kr 45,-
Alternativ 2:
Kapasitet
15-70 personar, evt etter avtale
Når er det mogeleg å få servering?
Me serverer mat i samband med anna omvising. Dei store festdagane som bryllup og andre store merkedagar ser me gjerne at de brukar ein av dei andre lokale aktørane. Dette fordi me og har gardsutsalet som er ope i første høgda.
Bordoppsett
Borda me har er 120 cm x 90cm. Desse kan me lage til langbord, enkelt bord eller hestesko. Alt avhengig av kor mange de er.
Meny
Menyen ar basert på det me produserer på garden. Sjå menyen her.
-
Servering av gardsmat
I samband med besøk kan du på førehand avtale eit måltid basert på garden sine produkt. Då er frukt i...