Portfolio Category: Lammekjøt

Spekepølse

Vert seld i halve pølser. I tillegg til Sysekorv, lagar me og spekepølse på den gamle måten. Lang tid og mykje omsorg mellom røykjing og speking. Denne er god på ein spekemattallerken eller til laurdagsgrauten!...
Read more

Sysekorv

Sysekorv er ei røykt, rå tradisjonspølse. Laga av sauekjøt med svinespekk og så røykt. Kraftig i smaken. God attåt komle eller med heimelaga potetmos og salat. Trekkjast ca. 30 min i tint tilstand....
Read more

Lammekjøt

Me foredlar omtrentlig 140 lam  året. Dette er våre eigne lam i tillegg til litt meir. Lammene vert partert for så å salte og røyke dei etter gamle tradisjonar på garden. Kunnskapen går i arv frå generasjon til generasjon. Utvalet av lammekjøt vil variere gjennom året, sidan me slaktar alt om hausten....
Read more