Lammekjøt

  • Spekepølse

    Spekepølse

    Vert solgt i halve pølser. I tillegg til Sysekorv, lagar me og spekepølse på den gamle måten. Her blir det…

    Les meir

  • Sysekorv

    Sysekorv

    Sysekorv er ei røykt, rå tradisjonspølse. Laga av sauekjøt med svinespekk og så røykt. Kraftig i smaken. God attåt komle…

    Les meir

  • Lammekjøt

    Lammekjøt

    Me foredlar omtrentlig 140 lam  året. Dette er våre eigne lam i tillegg til litt meir. Lammene vert partert for…

    Les meir

  • Fenalår

    Fenalår

    Salta, røykt og turka. Lårene vert salta og røykt før dei vert hengt opp på turkeloftet på hausten. Her heng…

    Les meir

  • Pinnekjøt

    Pinnekjøt

    Ekte tradisjonskost! Sidene på lammene vert salta, røykt og turka, før det vert kutta i “pinnar” for å bli pinnekjøt.…

    Les meir

  • Røykjekjøt

    Røykjekjøt

    Røykjekjøt er salta og røykt lammekjøt. Dette lagar me av bog og nakke. Det tradisjoneller kjøtet til komle (raspeball). Mange…

    Les meir

  • Lammelår

    Lammelår

    Lammelår kan du få heile til å ha i ovnen eller i skiver til å ha på grillen. Du kan…

    Les meir

  • Rullepølse

    Rullepølse

    Denne er laga av svangane til sauen, fylt med kjøt og krydder for så å rullast saman. Den vert så…

    Les meir